Vilken typ av tjänst är du i behov av?

Bland de tjänster vi erbjuder ingår bland annat de i rutorna nedan.

services_icon1

Källarrenovering

Vill ni renovera er källare? Då finns vi här för att hjälpa er med det. Vi förser bland annat bostadsrättsföreningar, privatpersoner och företag med förstklassiga källarrenoveringar! Med oss kan du räkna med ett noggrant resultat där vi tar hänsyn till allt från ljussättning till ventilation.

services_icon1

Andra renoveringar

Vi kan hjälpa till med fler typer av renoveringar än bara källarrenoveringar. Sedan vi startade vår verksamhet har vi renoverat kök, genomfört badrumsrenoveringar, gjort om sovrum och mycket mer. Vår kompetens sträcker sig helt enkelt över ett brett spann.

services_icon1.png

Tillbyggnader

Vill ni bygga till något till er fastighet? Då finns vi även här för att hjälpa er med det. Det spelar ingen roll vad det är ni vill bygga till. Det kan röra sig om allt från en balkong och en uteplats till ett nytt utrymme eller en ny våning.

services_icon1

Totalentreprenad

När ett omfattande projekt ska genomföras är det viktigt med en kunnig totalentreprenör. Vi har gjort allt från restaurangbyggen till husbyggen och ser alltid till att samordnandet mellan olika aktörer går smidigt så att slutresultatet håller högsta kvalitet. Tveka inte på att anlita oss idag om du vill ha en erfaren och kunnig totalentreprenör!