Källarrenovering runtom Stockholm

Varför göra en källarrenovering?

Beroende på vilken fastighet det gäller finns det flera anledningar att göra en källarrenovering. I en villa kan det vara läge om du exempelvis använder källaren som tvättstuga och känner av en dålig lukt som får dina nytvättade kläder att lukta illa.

När det gäller er som representerar en bostadsrättsförening kan en källarrenovering vara nödvändig av flera olika skäl. En gammal, sliten och dåligt upplyst källare kan till exempel kännas, och ibland också vara, otrygg för de boende. Dessutom kan det få egendomen i förrådsutrymmena att bli illaluktande och fuktskadad om ventilationen inte är tillräckligt bra.

Används källaren för att bedriva verksamhet, i exempelvis sjukhus, är det självklart av yttersta vikt att utrymmena håller hög standard när det kommer till renlighet och ventilation.

Det finns helt enkelt massvis av bra skäl till att renovera sin källare. Genom att låta oss göra jobbet kan vi se till att källaren förvandlas till en trygg, fuktfri och väl upplyst plats. Efter att vi renoverat din källare kommer det helt enkelt inte att finnas några som helst anledningar att känna sig obekväm i den.

Vi använder oss av effektiva metoder

Vi är inte bara noggranna när vi arbetar med en källarrenovering, utan vi håller även ett högt tempo. Många tror att noggrannhet och ett högt tempo inte är något som kan gå hand i hand, men det gör det för oss. Våra hantverkare är nämligen skickliga nog för att kunna ge er båda delarna på en och samma gång. För oss är det viktigt att arbeta effektivt så att vi inte slösar tid på onödiga saker. Detta leder både till att du som anlitar oss får ett lägre slutpris samt störs så lite som möjligt i vardagen!

Fördelen med källarrenoveringar generellt sett när det kommer till just störningsmomentet är att de sker under markplan. Detta gör att du i många fall knappt kommer märka av att vi bygger om. I samband med våra andra renoveringar som sker över markplan är det värt att tänka på att våra maskiner och verktyg håller högsta kvalitet vilket gör att störningarna kring våra byggarbeten minimeras. Vi har som mål att processen ska vara så smidig som möjlig när du vänder dig till oss. Det gäller såväl kommunikationen som utförandet av arbetet.

Att leverera ett högkvalitativt och tryggt arbete är inte bara tomt prat från oss. Som en garanti på att vi är en pålitlig firma har vi nämligen erhållit Nordiskt Tillväxtscertifikat från UC. Detta är vi givetvis mycket stolta över!

Källarrenovering bra standard Stockholm

Privatkunder kan tillämpa ROT-avdraget

Är du en privatkund som anlitar oss för en källarrenovering? Då har vi goda nyheter! Privatpersoner har rätt att göra avdrag för ROT, det vill säga reparationer, ombyggnader och tillbyggnader. Avdraget kan göras på uppemot 30% av arbetskostnaderna vilket leder till en betydligt lägre totalkostnad!

För att få göra ROT finns det en del krav som måste uppfyllas. Dels måste din fastighet uppfylla vissa krav, dels får du inte göra avdrag för ROT på mer än 50 000 SEK per år.

Vet du inte ifall du har rätt att göra avdraget? Kontakta då oss så kommer vi ställa några frågor för att veta mer om din situation så att vi kan ta reda på ifall du har rätt att göra avdraget. Visar det sig att du har det kan vi självklart hjälpa till med det!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify