Källarrenovering bra pris Stockholm

Rigma AB

Hjärtligt välkommen ska du känna dig till oss på Rigma AB! Vi är ett erfaret byggföretag som erbjuder ett flertal tjänster inom bygg och totalentreprenad. Vi startade vår verksamhet efter att i flera års tid känt att det var något som fattades i byggbranschen, nämligen pålitlig och kunnig arbetsledning. Sedan starten har vi varit ansvariga för en rad lyckade byggprojekt, vilket resulterat i fantastiskt fina kundomdömen. Vi innehar även certifikat vilket är ett kvitto på att vi bedriver en seriös och väl fungerande byggverksamhet.

Du som vänder dig till oss på Rigma AB kan få hjälp med både mindre och större byggprojekt. Vi finns tillgängliga för bland annat bostadsrättsföreningar, företag och privatpersoner. Sedan vi kom i gång har vi bland annat byggt butikslokaler och restauranger, renoverat badrum och genomfört lyckade källarrenoveringar.

Vill du komma i kontakt med en erfaren och pålitlig byggfirma? Då kan du enkelt göra det här på hemsidan. Du väljer själv om du föredrar att ringa oss eller använda dig av kontaktformuläret. Vi ser fram emot att höra dig berätta om dina byggplaner!

Vi har flera decenniers erfarenhet inom byggbranschen

Rigma AB grundades av duktiga hantverkare som tillsammans har flera decenniers erfarenhet av byggbranschen. Vår långa erfarenhet har givetvis gett oss omfattande rutin vilket gör att vi är säkra på att kunna leverera skräddarsydda lösningar som håller högsta tänkbara standard. Vi är väl medvetna om hur viktigt det är att ta hänsyn till alla delar i ett byggprojekt. Därför ser vi alltid till att erbjuda tydlig kommunikation, bra priser och hög kvalitet.

Du som kund kan känna dig säker på att vi värnar om vår stolta hantverkartradition. För oss är det allra viktigaste att resultatet överensstämmer med dina förväntningar, att det uppfyller samtliga säkerhetskrav och att det står sig över lång tid. Genom årens gång har vi utarbetat arbetsmetoder för att säkerställa att just detta sker!

Källarrenovering villa Stockholm

Vår adress

Vi på Rigma AB har Åkervägen 1 i Hölö, Stockholms län, som vår adress. Vi erbjuder självklart våra tjänster till kunder i alla delar av Stockholmsområdet med omnejd. Oss är du därför varmt välkommen till att ta kontakt med oavsett var i Stockholm du är baserad någonstans!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify