Om oss

Vi har alltid haft ett stort intresse för renovering i allmänhet, och källarrenovering i Stockholm i synnerhet. När vi grundade det som idag är en av Stockholms absolut bästa firmor för källarrenoveringar, gjorde vi det med en vision om att hjälpa människor att verkligen få ut det mesta av sina källare. Vi vet att källare ofta anses vara mörka och ogästvänliga, och att de av många endast används som förvaringsutrymmen – men med vår hjälp kan din källare bli ett mysigt utrymme att verkligen trivas i.

Vi bygger din drömkällare

Källare tenderar i många hus att bli ett något bortglömt utrymme. Ett utrymme där en renovering sällan prioriteras, helt enkelt för att det kanske inte alla gånger är absolut nödvändigt. Det är trots allt enkelt att stänga dörren till en källare, och på så sätt slippa möta den mörka och inte särskilt mysiga miljön. Men varför inte göra det bästa av utrymmet och utnyttja det till max? Vi kan hjälpa dig att förvandla din källare till ett extra sovrum, ett mysigt spa eller varför inte ett alldeles eget biorum. För oss är inga arbeten eller önskemål för stora eller för komplicerade.

Erfarenhet, expertis och noggrannhet

En riktigt bra och väl genomförd källarrenovering ställer höga krav på yrkeskompetens, skicklighet och noggrannhet. Just därför har vi lagt stort fokus på att sätta ihop ett proffsigt team av medarbetare som alla har såväl lång erfarenhet inom byggbranschen, som vass kompetens och ett extra bra öga för detaljer. Med oss är din källare alltid i goda händer.