Experter på att renovera källare

Din källare är ett utrymme som kan användas på flera sätt genom att renovera, inte enbart som ett mörkt och dystert utrymme. Det finns istället flera andra sätt som du kan använda din källare på. Du kan exempelvis förvandla din källare till ett gästrum, eller kanske ett lekrum för barnen? Eller varför inte ett hemmagym så du slipper dyra gymkostnader? Det finns många möjligheter när det kommer till vad du kan använda din källare till.

Vi har många års erfarenhet med att renovera källare och kan hjälpa dig med hela projektet. Vi kan självklart också komma med rådgivning om vad som kan passa i din källare. Vi har som mål att skapa ett utrymme som passar dig och din familj, men till ett bra pris. Vi arbetar därför tillsammans med dig för att komma på en lösning till ditt hem. Tack vare vår erfarenhet inom branschen kan vi komma på smidiga lösningar när vi stöter på problem i ditt hem.

Renovera din källare mot fukt och mögel

Ett stort problem i källaren är ofta fukt. Fukt leder ofta till mögel och dessutom till kostsamma fuktskador och besvärliga renoveringar. När du anställer oss för att ta hand om att renovera din källare är fukten det första vi tar hand om. Ibland krävs det dränering för att hålla fukten borta från källaren. Dränering är inte enbart positivt för din källare, utan hela huset. Det håller fukten borta och huset säkert. Om vi behöver utföra en dränering kommer vi självklart att inkludera detta i din offert.

ROT-avdraget gäller för källarrenoveringar

För att renovera källare gäller ROT-avdraget. Det drar ner priset på arbetskostnaden för privatpersoner. Du får då ett 30 % skatteavdrag som gäller upp till 50 000 kronor per år och person i hushållet. Avdraget görs på din slutgiltiga räkning.

Om du vill ha hjälp av oss med din källarrenovering i Stockholm är du varmt välkommen att höra av dig till oss för mer information. När du först kontaktar oss kommer vi att diskutera dina behov och vad det är du vill ha gjort. Vi kommer sedan ut och inspekterar din källare och ger dig en kostnadsfri offert.