feature-img

Varför göra en källarrenovering?

När det gäller er som representerar en bostadsrättsförening kan en källarrenovering vara nödvändig av flera olika skäl. En gammal, sliten och dåligt upplyst källare kan till exempel kännas, och ibland också vara, otrygg för de boende. Genom att låta oss göra en källarrenovering i er fastighet kan vi göra om källaren till en trygg och väl upplyst plats som bara är tillgänglig för de boende, detta genom att vi installerar passersystem, ny belysning och liknande. Efter att vi renoverat er källare kommer det helt enkelt inte att finnas några som helst anledningar för de boende att känna sig obekväma i den.

Vi håller ett högt tempo

Vi är inte bara noggranna när vi arbetar med en källarrenovering, utan vi håller även ett högt tempo. Det kanske låter som att noggrannhet och ett högt tempo inte är något som kan gå hand i hand, men det är det för oss. Våra hantverkare är nämligen skickliga nog för att kunna ge er båda delarna på en och samma gång. För oss är det viktigt att arbeta i ett högt tempo så att vi ska kunna bli klara med projektet i fråga så fort som möjligt. Det är i sin tur viktigt eftersom vi vill kunna störa er som anlitar oss så lite som möjligt i er vardag!

feature-img

Vi är baserade i Skå

Vi är ett företag med bas i Skå. Vi erbjuder källarrenovering samt våra andra tjänster till kunder i alla delar av Stockholmsområdet. Ni är varmt välkomna till att höra av er till oss redan idag om ni är intresserade av våra tjänster.

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi er så snart som möjligt.

Drag To Verify