feature-img

Varför göra en källarrenovering?

När det gäller bostäder är källaren i många fall en plats som enbart används till förvaring och liknande syften. Det är onödigt eftersom det ofta går att göra den till en fin och användbar del av hemmet som kan användas som sällskapsutrymme. Genom att anlita oss för källarrenovering kan du till exempel göra om din källare till ett TV-rum eller ett lekrum för dina barn. Endast fantasin sätter gränser.

När det gäller dig som representerar en bostadsrättsförening kan en källarrenovering vara nödvändig av andra skäl. En gammal, sliten och dåligt upplyst källare kan till exempel kännas, och ibland också vara, otrygg för de boende. Genom att låta oss göra en källarrenovering i din fastighet kan vi göra om källaren till en trygg och väl upplyst plats som bara är tillgänglig för de boende genom att vi installerar passersystem, ny belysning och liknande. Efter att vi renoverat din källare kommer det helt enkelt inte att finnas några som helst anledningar för de boende att känna sig obekväma i den.

Vi håller ett högt tempo

Vi är inte bara noggranna när vi arbetar med en källarrenovering, utan vi håller även ett högt tempo. Det kanske låter som att noggrannhet och ett högt tempo inte är något som kan gå hand i hand, men det är det för oss. Våra hantverkare är nämligen skickliga nog för att kunna ge dig båda delarna på en och samma gång. För oss är det viktigt att arbeta i ett högt tempo så att vi ska kunna bli klara med projektet i fråga så fort som möjligt. Det är i sin tur viktigt eftersom vi vill kunna störa dig som anlitar oss så lite som möjligt i vardagen!

feature-img

Vi är baserade i Skå

Vi är ett företag med bas i Skå. Vi erbjuder källarrenovering samt våra andra tjänster till kunder i alla delar av Stockholmsområdet. Du är varmt välkommen till att höra av dig till oss redan idag om du är intresserad av våra tjänster.

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify